Neem Een kijkje in onze winkels!

Baarle-Nassau
* Tilburg
* Openingstijden
* Routebeschrijvingen

 

Baarle-Nasau  -  Sint Annaplein 24k

Onze winkel in Baarle-Nassau is gelegen in het enclave-dorp Baarle-Nassau/-Hertog.
Dit dorp heeft een rijke, bijzondere geschiedenis en is nog steeds erg toeristisch en zeer geliefd om te winkelen op zondag. De winkel is dan ook elke zondag geopend.
Wij zijn sinds januari 2011 gevestigd in Baarle-Nassau en u vindt ons in het centrum van het dorp. Parkeren is gratis binnen de blauwe zone (let op uw blauwe schijf).
De winkel is ruim 150 m2 en ons assortiment bestaat uit: een ruime collectie baby- en kinderkleding van diverse merken in verschillende prijsklassen (voor iedere portemonnee hebben wij wel iets in onze winkel hangen), baby- en kinderschoenen, accessoires, tassen, speelgoed, knuffels, kinderboeken, cadeaupakketten en cadeaubonnen.
Onze baby- en kinderkleding loopt van maat 44 tm 176 en onze kinderschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 16 tm 39. 

 

Tilburg  -  Dalempromenade 34

Onze winkel is sinds augustus 2012 gevestigd op het nieuwste winkelcentrum in vinexwijk De Reeshof in Tilburg, De Vallei. Dit winkelcentrum ligt aan de Dalempromenade en biedt een grote diversiteit aan winkels voor de dagelijkse boodschappen en voor fun shoppen.

Er is een ruime, gratis parking voor de deur en de winkel ligt aan een plein.
De winkel is ruim 200 m2 en biedt naast een grote collectie baby- en kinderkleding (in de maten 44 tm 176), baby- en kinderschoenen (in de maten 16 tm 39), accessoires, tassen, speelgoed, knuffels, kinderboeken, cadeaupakketten en cadeaubonnen ook een uitgebreiden Maternity collectie.

Wij hebben een aparte hoek gecreeerd voor aanstaande mama’s met trendy zwangerschapsmode. Naast modische items vindt u hier ook basics en zwangerschapslingerie. Elke vrijdagavond is er een vaste koopavond tot 20 uur. Dit is een uitgelezen mogelijkheid voor zwangeren om rustig te shoppen onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Al onze winkels hebben een ruime speelhoek voor de kids en een commode om ook bij baby’tjes kleding te kunnen passen of om heel praktisch een luier te kunnen verschonen.

Ons team helpt u graag verder bij het passen en combineren van sets en zit boordevol ideeen!

Nieuwsgierig geworden? Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in een van onze winkels! 

Team Kiddiez & Co

 

 

© Kiddiez & Co 2019 Powered by SW-Retail Winkelautomatisering. All rights reserved