Evenementenkalender 2014

Vrijdag 31 Oktober  -  Halloween  -  Baarle-Nassau  
Halloween in Baarle-Nassau! ’s Avonds is er een Halloween optocht voor kinderen, iedereen mag verkleed komen! Er is een puzzeltocht en de kinderen krijgen een traktatie bij diverse winkeliers.  
 
Zaterdag 1 November  -  KidsEvent Baarle  -  Sporthotel Buurs Baarle-Nassau
KidsEvent Baarle, het wordt een groot overdekt speelavontuur voor alle aanwezige kinderen van workshops, activiteiten, kraampjes en vooral veel speelplezier! Het thema voor dit jaar is "Het KidsEvent bouwt verder".
 
Zaterdag 13 December  - KerstPromenade  -  Hilvarenbeek 
Winterfair in Baarle-Nassau van 16 tot 22 uur. Tijdens deze fair zijn er marktkramen verspreid door het hele dorp, de horeca en winkels zijn geopend tot 22 uur. Kom de winter- en kerstsfeer proeven in het mooie Beek, leuk voor jong en oud!  
 
Zaterdag 20 December  - Winterfair  -  Baarle-Nassau  
Winterfair in Baarle-Nassau van 12 tot 22 uur. Tijdens deze fair zijn er marktkramen verspreid door het hele dorp, de horeca en winkels zijn geopend tot 22 uur. Ook is er op zaterdag en zondag een schaatsbaan op het Sint Annaplein. Kom de winter- en kerstsfeer proeven in het mooie Baarle, leuk voor jong en oud!   
 
 

Evenementenkalender 2015

 

Zaterdag 18 Juli 2015  - Midzomernachtfair-  Baarle-Nassau
De Midzomernachtfair te Baarle-Nassau is een sfeervolle braderie met verlichte marktkraampjes. Ook de winkels en horecagelegenheden zijn open. Het centrum wordt autovrij gemaakt en de terrassen beslaan grote delen van de weg. Overal is muziek en zijn er activiteiten.  Kiddiez & Co organiseert  een kindermodeshow waarin de nieuwe herfst en wintercollectie worden getoond.

© Kiddiez & Co 2019 Powered by SW-Retail Winkelautomatisering. All rights reserved