Welkom

Kiddiez & Co Baarle-Nassau bestaat sinds januari 2011. Op 3 augustus 2012 opende onze tweede winkel in Tilburg haar deuren. En vanaf 7 februari 2014 is ook onze derde winkel in Hilvarenbeek een feit. Kiddiez & Co heeft zich naast de verkoop in een zogenaamde ‘stenen’ winkel gespecialiseerd in het organiseren van baby- en kinderkledingparty’s. Kiddiez & Co staat voor de nieuwste kinderkleding en kinderschoenen in het middensegment met een goede prijs / kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn wij gestart met de verkoop van positiekleding en zwangerschapslingerie, kinderboeken, speelgoed, accessoires en leuke cadeaupakketten.

Wij verkopen een groot aantal verschillende merken baby- en kindermode, kinderschoenen en zwangerschapsmode. De collecties worden elk seizoen door ons persoonlijk samengesteld.

Van elk kledingstuk verkopen wij in de winkel slechts 1 of 2 stuks, zodat uw zoon / dochter niet dezelfde kleding aanheeft als zijn buurjongen / buurmeisje en niet de hele klas in dezelfde outfit rondloopt.

Service is erg belangrijk voor Kiddiez & Co, de kidz staan altijd centraal. En natuurlijk hebben wij ook aan de (aanstaande) mama’s en papa’s gedacht! Daarnaast geven wij advies met betrekking tot het maken van kledingcombinaties, wasvoorschriften en werken wij met een spaarsysteem voor vaste klanten. Wij beschikken over de kennis om uw kindje van de juiste schoenen te voorzien en door onze ervaring op het gebied van positiekleding zorgen wij er voor dat u er ook tijdens deze bijzondere periode stralend en modieus uitziet! Regelmatig organiseren wij leuke events zoals kindermodeshows en staan wij op beurzen.

Tevens is het mogelijk om te winkelen op afspraak bijvoorbeeld in de avonduren als de winkel gesloten is. Ook onze webwinkel is 7 dagen per week geopend!

Kiddiez & Co is sinds 2012 een erkend leerbedrijf via het Kennis Centrum Handel. Kiddiez & Co - Erkend KCH leerbedrijf
Wij hebben stageplekken van BOL-Studenten en werken met BBL'ers.

Oordeel zelf en bezoek onze winkel aan het Sint Annaplein 24K in Baarle-Nassau of aan de Dalempromenade 34 in Tilburg of

... plan een party aan huis!Namens het team van Kiddiez & Co,

Wendy Timmermans – ter Voort

© Kiddiez & Co 2019 Powered by SW-Retail Winkelautomatisering. All rights reserved