Even voorstellen: het team van Kiddiez & Co

 

 

Wendy

Samen met haar man Jeroen is zij de eigenaresse van Kiddiez & Co. Zij hebben 4 geweldige kids, dus de nodige ervaring met kinderen en kinderkleding. Na een lange tijd in het bankwezen te hebben gewerkt, werd in 2011 de stap genomen naar het vervullen van een lang gekoesterde droom: een eigen kindermodezaak! En wat is er leuker dan elke dag werken met vrolijke kinderen, (aanstaande) papa’s en mama’s en te zorgen voor de perfecte outfit! Wendy is bijna dagelijks in een van de winkels te vinden en kent veel van haar vaste klanten bij naam en bij kledingsmaak! Het is een feestje om samen iets moois uit te kiezen voor de jongens en meiden die onze winkels bezoeken, passend bij elke gelegenheid, de stijl en het karakter van het kind. Een kind dat met een grote glimlach onze winkel verlaat, is het allermooiste cadeautje! Wendy: “Laatst riep er een kindje op het schoolplein: “Jij bent toch de mama van Kiddiez & Co?” , dan ben ik wel apetrots!”.

 

 

 

 

Barbera

Barbera is moeder van zoontje Quiten en van dochertje Marit. Zij werkt sinds januari 2011 bij Kiddiez & Co en was daarvoor werkzaam bij een van de grootste leveranciers van Kiddiez & Co. Bovendien heeft zij een hele tijd in het buitenland gewoond, waardoor ook internationale kindermode voor haar niet vreemd is!
Barbera:"Het is telkens weer een uitdaging om een setje neteven anders te combineren, zodat het precies aansluit bij de wensen van onzeklanten! Het is ongelofelijk hoeveel een kleine wijziging voor een outfit doet! Denk hierbij aan het gebruik van leuke accessoires als riemen, sjaals, haarspeldjes en schoenen. Door net even buiten de lijntjes te kleuren match je vaak de perfecte combi voor passend bij het desbetreffende kindje. Doordat wij veel merken combineren, ontstaat er vaak een mix van stijlen en prijskaartjes. Deze mix zorgt er voor, dat wij voor iederen iets passends hebben." Barbera is vooral te vinden in de winkel in Baarle-Nassau.

 

 

Barbara 

 

Nienke

Nienke is met haar 18 jaar de jongste van het team.  Nienke zit nog op school en haar grote droom is om verloskundige te worden. Ze is helemaal gek van kinderen en past in haar vrije tijd graag op. Het is dan ook super leuk om in de weekends en tijdens de vakanties bij Kiddiez & Co de kinderen en hun ouders  te kunnen helpen bij het uitzoeken van mooie kleren. En als de mama’s en papa’s even lekker rustig willen winkelen, past Nienke op de kindjes in de aparte speelhoek in de winkel! 

 

 

Nienke
 

Kim

Kim is vanaf maart 2012 werkzaam bij Kiddiez & Co. Daarvoor heeft zij 10 jaar in de damesmode gewerkt. Kim: "Het is ontzettend leuk om met kinderen te werken, ze zijn vrolijk, grappig en vooral erg eerlijk! Eén van de leukste dingen is om samen met de klant het perfecte (kraam)cadeau uit te zoeken, om het vervolgens mooi in te pakken. Als de klant daarna tevreden de winkel uit loopt geeft dat een goed gevoel!"

Kiddiez & Co is een mooie en hippe winkel met regelmatig leuke acties en nieuwe collecties. Ook haar dochtertje Isa krijgt regelmatig wat nieuws. Kim:"Isa heeft al bijna een inloopkast nodig sinds mama bij Kiddiez & Co werkt!”.

 

 

Kim

Daisy 

Daisy werkt sinds augustus 2012 bij Kiddiez & Co en heeft jarenlange ervaring in de kindermode.
Zij is mama van dochtertje Lois en zoontje Thijmen en gek opkinderkleding.

Daisy:   "Bij Kiddiez & Co is het elke keer weer een feestje om onze kleine klantjes tevreden de
deur uit te laten gaan. Ik vind het zelf super leuk om de kiddiez helemaal aan te kleden van top tot teen, in lekkere draagbare maar toch modieuze kleding. Met de uitbreiding van zwangerschapskleding en schoenen maakt het het werk nog afwisselender, en kunnen we onze klanten op alle vlakken helpen. Gaan ze daarna
met een big smile de deur uit, is onze missie geslaagd!!!"

 

 

Daisy  

Bregje

Bregje is getrouwd met Freek en trotse moeder van twee dochters: Sam en Juul.

Na 10 als leerkracht gewerkt te hebben in het basisonderwijs, is zij toe aan een nieuwe uitdaging. En wat voor één! Werken in de nieuwe winkel van "Kiddiez & Co" in Tilburg!

Bregje: “Ik heb altijd al een zwak gehad voor mooie kleding en sinds onze kinderen geboren zijn is dit alleen maar meer geworden. Een stoere broek, een schattig jurkje, fijne zachte kleren voor baby's, eerste schoentjes, een leuk/leerzaam boek ..... Samen met onze klanten op zoek gaan naar dé outfit en misschien wel eens iets heel anders dan anders uitkiezen! Iedere dag anders, altijd vrolijke mensen, leuke contacten met zowel de (aanstaande) ouders als de kinderen en altijd de laatste mode. Dit alles maakt dat ik er ontzettend veel zin in heb om samen met het hele team een prachtige winkel te openen en ervoor te zorgen dat iedereen ons met veel plezier blijft bezoeken!”. 

 

 

 Bregje

 

 

 

 

© Kiddiez & Co 2019 Powered by SW-Retail Winkelautomatisering. All rights reserved