Nieuws

 Uitnodiging Kraammarkt Alphen
   
   
 Start opruiming 30 november 2012

 Uitverkoop Winter 2012

 
   
 Kiddiez & Co maakt flitsende start in Dalem Promenade Reeshof  (door: Focus op Reeshof - 8/8/2012)

Reeshof een wijk met meer dan 10.000 jeugdigen, moest het lange tijd zonder een winkel op het gebied van Baby- & kindermode en kinderaccessoires stellen. Met de officiële opening van Kiddiez & Co aan de Dalempromenade 34 op 3 augustus, is dat voortaan verledentijd.

 Kiddiez & Co - Opening - Huifkar

 
Een huifkar met aangespannen paard en springkussens markeren de openingshandelingen van Kiddiez en Co. Kindervermaak volop, dat is zeker. Het is ook het gedachtgoed van Wendy en Jeroen Timmermans, die het kind ook in hun winkel centraal stellen. De kinderhoek in de mooie en ruime winkel is goed bezocht, daarnaast kunnen vaders een glossy magazine lezen en genieten van een gratis versgezet kopje koffie. Moeder kan zo op haar gemak winkelen en moet er gepast worden dan is dat zo geregeld. De winkel oogt ruim en licht, hetgeen versterkt wordt door de lichte kleuren hout die in hele winkel gebruikt worden. De wanden, pashokjes, toonbank de kinderhoek allemaal in dezelfde stijl met daarboven witte lampenkappen, die zorgen voor een zacht licht, die de gezellige uitstraling versterkt.
 
Er is eigenlijk alles op het gebied van Baby en kindermode, bekende merken die gevoerd worden zijn: Vingino, Retour, Lief, Mexx en Feetje. Dat is slechts een greep uit het geheel, merken die niet in de winkel aanwezig zijn kunnen veelal met iPad shopping alsnog geleverd worden. Ter plaatse kun je via de iPad op de toonbank een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van de webwinkel. In Baby en Kindermode worden de maten 44 t/m 176 gevoerd. Daarnaast zijn er baby en kinderschoenen, positiekleding incl. underwear, kinderboeken, kraamcadeau's en communiekleding. Wilt u er een mooi cadeau van maken, dan is er de gratis inpakservice, zo laat je niets aan het toeval over.
 
Kom eens een kijkje nemen het is beslist de moeite waard. Binnenkort valt er een kortingskaart van Kiddiez & Co bij iedere bewoner van Reeshof in de bus, die is geld waard en verschaft u fiks voordeel!  

 

 
   
 Nieuw op winkelcentrum de Vallei baby- en kinderwinkel Kiddiez & Co (door: Reeshof journaal)
 

Kiddiez & Co - Reeshof JournaalNa maanden van voorbereidingen en klussen was het eindelijk zo ver! Vanochtend vrijdag 3 augustus 2012 om 9.30 uur opende Kiddiez & Co baby- en kindermode de deuren van haar tweede winkel!

Kiddiez & Co is een nieuwe baby- en kinderwinkel in De Reeshof. Naast baby- en kindermode in maat 44 tot en met 176 van bekende merken is Kiddiez & Co gespecialiseerd in kinderschoenen (van de eerste stappers tot stoere gympen voor de oudere kids in maat 16 tot en met maat 38) en in zwangerschapsmode (van kleding tot lingerie en voedingstops). Naast een uitgebreid assortiment in kleding en schoenen biedt

Kiddiez & Co ook sieraden, accessoires, kinderboeken, houten speelgoed, kraamcadeautjes, cadeaupaketten, cadeaubonnen en niet te vergeten communiekleding van o.a. Gymp, Doerak en 717.

Kiddiez & Co heeft sinds januari 2011 een winkel in Baarle-Nassau, deze winkel is ook elke zondag open. Omdat eigenaars Jeroen en Wendy Timmermans-ter Voort voorheen in De Reeshof hebben gewoond, waren zij dolblij toen zij de kans kregen om een tweede winkel in deze wijk te starten. Wendy: " De start van onze winkel in Baarle was al een droom die uit kwam en nu zijn wij super trots dat wij onze kijk op kindermode ook met de bewoners van De Reeshof mogen delen. Als ouders van 4 jonge kinderen hebben wij de nodige ervaring met kinderen en kinderkleding en bijpassende schoenen. Wij vinden het een feestje om kinderen van top tot teen te mogen aankleden. Voor elke gelegenheid een passende outfit in de gewenste prijsklasse, want wij bieden voor ieders wat wils! Ons merkenpakket is flink uitgebreid, zodat we voor iedereen ruim voldoende keuze hebben. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om aanstaande moeders nog meer te laten stralen in een comfortabele, modieuze outfit! In Tilburg en omstreken zijn nagenoeg geen speciaalzaken voor zwangerschapsmode meer te vinden, dus dit stond hoog op ons verlanglijstje."

De winkel is voorzien van alle gemakken zoals een ruime speelhoek voor de kinderen, een commode en natuurlijk is er een leestafel. De koffie en thee staat klaar en voor de kids is er altijd  iets lekkers! Het is belangrijk, dat iedereen er zich thuis voelt. Verder zijn voor het team van Kiddiez & Co klant- en kindvriendelijkheid, service en het geven van goede adviezen op alle vlakken erg belangrijk. De klant is en blijft koning! En dat geldt dus ook voor alle kinderen die de winkel bezoeken! Het hele team heeft opleidingen en trainingen gevolgd met betrekking tot kinderkleding, positiekleding en het aanmeten van kinderschoenen.

Dan rest er nog de opening! Wendy: "We gaan er een feestje van maken! We hebben leuke openingsacties, een kleurwedstrijd, een goed gevulde goodie bag voor de klanten, het hele openingsweekend van vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus hebben we een springkussen voor de kinderen, een ballonartiest op vrijdag en huifkartocht voor het hele gezin op de zaterdag. Kortom er is het hele weekend genoeg te beleven en ook de week daarna blijft het feest. Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen alle inwoners te mogen begroeten in een van onze winkels!"

Ook zo nieuwsgierig geworden naar deze aanwinst voor De Reeshof? Ga dan snel een kijkje nemen tijdens de feestweek! Het team van Kiddiez & Co staat voor u klaar!

 
   
 Baby-op-komst-avonden (door: Kiddiez & Co)
 Later dit jaar gaan wij starten met Baby-op-komst-avonden in onze winkel in Tilburg. Tijdens deze avonden zullen wij zorgen voor een hapje en een drankje, er zullen gastsprekers aanwezig zijn en er wordt uitleg gegeven over allerlei onderwerpen die interessant zijn voor (bijna) mama’s. Denk hierbij aan uitleg over zwangerschapsmode, voedingsbh’s, informatie over borstvoeding, informatie van verloskundigen, informatie van voedingsdeskundigen en personal trainers, informatie over zwangerschapsmassages en nog veel meer. Natuurlijk kunt u tijdens deze avonden ook de leukste items shoppen in onze winkel en kunnen er onderling ervaringen worden uitgewisseld! Kortom: een gezellige avond in ongedwongen sfeer voor alle mama’s (tob e). De precieze data worden t.z.t. via onze website gecommuniceerd.  
   
 
    
   
 
   
   
   

© Kiddiez & Co 2019 Powered by SW-Retail Winkelautomatisering. All rights reserved