Bestverkochte kinderspeelgoed van 2021: de 3D-printer. In 2021 zijn 3D-printers de nieuwe rage en razend populair bij zowel kinderen als volwassenen. De 3D-printer is een kleine machine die driedimensionale objecten print. Het is een printer die driedimensionale objecten print. De 3D-printer is een type printer dat additieve fabricage gebruikt om driedimensionale vaste objecten te maken uit een digitaal bestand.

De 3D-printer is niet alleen meer voor volwassenen

het is nu een populair speelgoed voor kinderen. De 3D-printer is een type printer dat additieve fabricage gebruikt om driedimensionale vaste objecten te maken uit een digitaal bestand. De 3D-printer is niet alleen meer voor volwassenen: het is nu een populair speelgoed voor kinderen. De 3D-printer is een type printer dat additieve fabricage gebruikt om driedimensionale vaste objecten te maken uit een digitaal bestand. De 3D-printer is niet alleen meer voor volwassenen: het is nu een populair speelgoed voor kinderen.

Introductie van de 3D-printer

Wat is een 3D-printer? Een 3D-printer is een machine die driedimensionale vaste objecten maakt van een digitaal bestand. Het digitale ontwerp wordt meestal gemaakt met CAD-software. Het ontwerp wordt vervolgens in de vorm van G-code of STL-bestanden naar de drukker gestuurd. De G-code- en STL-bestanden zijn beide computertaalcodes die de 3D-printer instrueren hoe het object moet worden afgedrukt. Deze nieuwe technologie werd in 1983 uitgevonden door Charles Hull, maar het duurde tot 2009 toen deze technologie populairder werd en beschikbaar was voor consumenten om te kopen.

Lego

The Lego Company, opgericht in 1932 door Ole Kirk Christiansen, is een Deens familiebedrijf gevestigd in Billund, Denemarken. Het is vooral bekend vanwege de vervaardiging van speelgoed van het merk Lego, dat voornamelijk bestaat uit in elkaar grijpende plastic stenen. Het is het ideale speelgoed voor zowel jongens als meisjes. Op een verjaardag kan je altijd extra bouwsteentjes geven omdat je het onbeperkt kan gebruiken en de fantasie helemaal kan laten gaan.